Etiket Sonuçları: Halfeti Meb.Şanlıurfa MEB.

Mrt

Kadınlar günü için annelerimize çiçekler yaptık

Mrt

4D sınıfında Fatiha suresinin ayetlerini sıralama etkinliği gerçekleştirildi.Öğrenciler  ayetleri doğru şekilde sıralamaya çalıştılar.

Şbt

BİGEP Deney Saatim Projesi kapsamında çocuklarla “Yoğurt Mayalama” etkinliği yapılmıştır.

Bakanlığımız tarafından yapılan planlama doğrultusunda dönemin yorguluğu atmak, okul ortamını eğlenirken öğrenilen bir alana çevirmek maksadıyla karne haftamızda tüm sınıflarımızda farklı farklı eğlenceli etkinlikler düzenlenmiştir.

BİGEP Artık Materyalleri Geri Dönüştürüyorum Projesi kapsamında okul veli iş birliği ile çocuklarla evde birer marakas yapmaları için yönlendirilir.

Marakas yapımında evdeki boş su şişeleri, kullanılmayan boncuklar ve ses çıkartmasına yardımcı olacak tahılları kullanmaları istenir.

Benzer örnekler sunularak sürec kolaylaştırılır. Hazırlanan materyaller sınıfa getirilerek müzik etkinliklerinde kullanılır.