Etiket Sonuçları: bigepurfaşanlıurfavaliliği

Ekm

Çocuklara kas gelişimlerini destekleyici, aynı zamanda sağlıklı beslenmenin önemini anlatmak amacıyla velimizin desteğiyle limonata yapma etkinliği yapıldı.

Ekm

Küçük kas gelişimi için makas tutma becerileri, takma- çıkarma ve geçirme çalışmaları, çizgi çalışmaları yapılarak kas gelişimi desteklendi. Sonrasında odaklanma ve pekiştirme adına masa oyunları ile birlikte kalıcı öğrenme sağlandı.Çalışmayı gerçekleştiren Fatma Nur ÇELİK öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Farklı renkre ,parlaklıkta ve sertlikte kayaçlar ve ülkemizde bulunan çeşitli madenlerle ilgili çalışma yapıldı.

Ekm

Oyun hamurlarıyla geçmişte yaşamış hayvan ve bitkilere ait fosil çalışması yapıldı.

Ekm

Atölyemize katılan annelerle birlikte okul öncesi kademesinde kullanılabilecek eğitici materyaller yapılmıştır.Çalışmayı gerçekleştiren Fatma Nur ÇELİK öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

N sesi hissettirilirken önceden hazırlanan öğrenciler kısa süreli bir drama ile “Nine” canlandırması yaptı. Böylece hem işitsel hem görsel olarak hitap edilerek “N-n” sesinde kalıcı öğrenme sağlandı.

Bu Çalışma Okulumuzda İyi uygulama Örneği Seçildi. Çalışmayı Gerçekletiren Hilal GÜLŞEN Öğretmenimize teşekkür ederiz.