Etiket Sonuçları: tcmeb

25-29 Aralık 2023 İl tanılama sınav komisyonlarının oluşturulması

02- 05 Ocak 2024  İlkokul yöneticileri, ilkokullarda görev yapan rehber öğretmen/ psikolojik danışmanlar ile ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğretmenlerine yönelik bilgilendirme toplantılarının yapılması

08-19 Ocak 2024 Gözlem formlarının doldurulması

22-26 Ocak 2024 Ön değerlendirme uygulama randevularının oluşturulması

31 Ocak 2024 - Ön değerlendirme uygulamasına alınacak öğrencilerin giriş belgelerinin e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden yayımlanması

10 Şubat- 14 Nisan 2024 Öğrencilerin ön değerlendirme uygulamalarına alınması

18 Nisan 2024 Bireysel değerlendirme uygulamalarına hak kazanan öğrencilerin ilan edilmesi

22-26 Nisan 2024 Ön değerlendirme uygulamasına itiraz başvurularının alınması

29 Nisan- 03 Mayıs 2024 Ön değerlendirme uygulamasına yapılan itirazlarının değerlendirilmesi

06-10 Mayıs 2024 Bireysel değerlendirme uygulama randevularının oluşturulması

15 Mayıs 2024 Bireysel değerlendirme uygulamalarına alınacak öğrencilerin giriş belgelerinin e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden yayımlanması

26 Mayıs- 26 Temmuz 2024 Bireysel değerlendirme uygulamalarının yapılması

31 Temmuz 2024 Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin ilan edilmesi

05-09 Ağustos 2024 Bireysel değerlendirme uygulama sonuçlarına itiraz başvurularının alınması

12-16 Ağustos 2024 Bireysel değerlendirme uygulama sonuçlarına yapılan itirazlarındeğerlendirilmesi

05-29 Ağustos 2024 Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemlerinin gerçekleştirilmesi

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Bu kapsamda okulumuzda yürütülen çalışmaların denetimleri gerçekleştirildi. Okul komisyonumuzdan gerekli bilgileri alan Şanlıurfa/Karaköprü- Şehit Mustafa DİREKLİ Ortaokulu Müdürü Müfettiş Murat YURTSEVEN yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Bu kapsamda yapılacak çalışmalarla alakalı bilgilendirmelerde bulundu. Gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Bizlerde kendilerine ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı  teşekkür ediyoruz.